ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Budapesti Tollaslabdázól Szövetsége (a továbbiakban: Szövetség) Elnöksége a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (a továbbiakban: GDPR), valamint a GDPR által nem szabályozott körben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek (a továbbiakban: Infotörvény) alapján az alábbi hivatkozásra kattintva elérhető szabályzatban (a továbbiakban: Szabályzat) állapítja meg az Egyesülettel kapcsolatba kerülő természetes személyek személyes adatainak fokozott védelme, illetve ezen személyes adatok jogszerű, tisztességes és átlátható kezelése, valamint felhasználása módjának szabályait.

BTLSZ Adatkezelési Szabályzat

A honlap

Személyes adatok gyűjtése

A jelen, www.bptollaslabdazas.hu címen elérhető honlap (a továbbiakban: Honlap) bárki számára látogatható személyes adatok (név, email cím, stb.) megadása nélkül. Egyes sportversenyekre mindazonáltal a nevezés online, a Honlapon keresztül történik. Az itt megadott személyes adatok tekintetében a fenti hivatkozásra kattintva elérhető szabályzatban foglaltak a mérvadók.

A Honlap a felhasználó honlappal való nyílt hálózaton keresztüli csatlakozást biztosító eszközének egyes adatait és használt IP címét statisztikai és biztonsági okokból automatikusan rögzíti, azonban ez anonim módon történik, így ezek az adatok a felhasználó beazonosítására nem alkalmasak.

Sütik

A Honlap elhelyezhet úgynevezett sütiket (cookie) a felhasználó eszközén, amelyek használatához azonban a felhasználónak minden esetben hozzájárulását kell adnia a honlapon megjelenő „Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ” tájékoztató szöveg mellett, ezen hozzájárulás kinyilvánítására megadott „Elfogadom” gomb aktiválásával.

A Felhasználónak a sütik alkalmazására szóló hozzájárulását nem kötelező megadni ahhoz, hogy a Honlapot látogatni tudja, ugyanakkor a hozzájárulás megadásának hiányában előfordulhat, hogy a Honlap vagy annak egyes aloldalai nem működnek majd megfelelően, illetve a felhasználó egyes adatokhoz való hozzáférését a Honlap megtagadhatja. Az „Elfogadom” gomb mellett elhelyezett „További információ” link aktiválásával a felhasználót a Honlap az „Adatkezelési tájékoztató” oldalra irányítja.

A Honlapon elérhető bejegyzések, oldalak külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha a felhasználó meglátogatott volna egy másik honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést.

A beágyazott YouTube-videók csak akkor helyeznek el sütit a felhasználó eszközén, ha az rákattint a videóra, hogy megtekintse.

Kapcsolat

1053 Budapest, Curia u.
Versenyek: Sári László +36 20 914 8877,
e-mail: btlsznevezes@gmail.com, sarilaszlo1975@gmail.com

Rendezvények, marketing: Várhegyi Katalin +36 20 264 6086
e-mail: varhegyi.katalin@gmail.com

Szabadidősport: dr. Kiss Péter +36 20 943 5024 kiss.peter@tollaslabda.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek
08:00 – 16:00
Szombat – Vasárnap – Zárva

© Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége 2021